fransstylist utbildning Göteborg fransstylist utbildning Göteborg

 
Certifierad Fransstylist Yrkesutbildning
- ett framtidsyrke 


Visste du att det finns en ny lag som säger att du måste ha en speciell utbildning för att få arbete med lim av härdplast? Vi har rätt utbildning som gör att du får rätt kunskap för detta. Det finns många skolor & fransstylister där ute & det gäller att man väljer en som är godkänd. I våra utbildningsplan ingår det en utbildning med härdplast

Certifierad Yrkesutbildning Fransstylist - Singels 
Kurslängd: 2 dagar + 2 dagar  inkl härdplast 
Pris:  14 500 kr  inkl.  moms och startkit. 
Behörighetskrav: Tjänstbarhetsintyg för att arbeta med härdplaster, som utförs av en läkare på en företagshälsovård.
UtbildareRoea Jorat - EM Silver medaljör i både Singels och Volym 2017. 


För dig som vill börja ett yrke i fransförlängning och har ,möjlighet att fortsätta vidareutbildning till certifiering.

I kursen ingår teori och praktik. Du övar själv och redovisar ditt arbete. Du har 3 mån för att förbereda dig för slutprov.  Diplom delas ut efter ett godkänt teoretisk och praktisk prov. Du får rådgivning och livstidssupport. 

Kursplanen är följande:
Dag 1: Härdplastutbildning & teori
Dag 2: Teori samt praktisk övning på docka och modell.
Dag 3: Praktisk övning på modeller.Sedan övar man hemma och skickar löpande bilder på de modeller man gör för att få feedback från oss. 

Dag 4: Efter att du har utfört 20 nytt set  kommer du till oss en gång för ytterligare teori och praktik där vi går igneom "problem" du har stött på under praktiktiden. Ska hem och öva ytterligare.
Dag 5: Kommer tillbaka till skolan för teoretisk och praktisk prov

Startkit - Startkitet har ett värde av 5000 kr
Fransar- Pincetter - En rak och en vinklad - Lim - Remover - Rengöring - Rengöringsborstar - Tejp - Mascaraborstar - Munskydd - Teorihäfte - 

Utbildningen Innehåll
- Praktik-Sociala medier - Marknadsföring - Prissättning - Eftervård - Borttagning - Återbesök - Riskmoment - Kundbemötande - Branschen - Missnöjd kund -Fransens växtcykel Vägledande teknik - Ögonsjukdomar - - Ögonformer - Ergonomi - Hygien - Hälsa & Säkerhet Produktkännedom Härdplast - 
-Full support  och vägledning efter avslutad kurs, så länge du arbetar med BC Lashes.


Individuell studieplan - Varför BC Academy? 
Vi  tar max fyra elever vid varje tillfälle. Här är det du som elev som står i centrum. Vi lägger stor vikt på att varje elev får den tid och träning som behövs för att behärska de olika momenten. 

Det är viktigt för oss att du känner dig trygg i din roll som blivande fransstylist innan du lämnar oss. Det handlar inte bara om att limma fast extensions utan det är mycket djupare än så, varje fransförlängning måste vara kundanpassad, tex. hur gör du med en kund som har djupsittande ögon? För stora ögon? små ögon? Hur separerar man fransarna? Hur fyller du ut en lucka? Mängden lim? Tjocklek? Babyfransar? Fransensväxtcirkel?

Efter vår utbildning har du full support  och vägledning så länge du arbetar med Perfect silkes lashes. 

SUPPORT
Skulle du känna dig osäker så får du kostnadsfritt sitta och träna på skolan under din lärares uppsikt fler dagar tills du känner dig tillräckligt trygg och säker att fortsätta öva på egen hand.

Du får alltid kostnadsfritt stöd och support av din mentor så länge som du jobbar med Perfect Silkes Lashes. Resultatet av en utbildning hos oss innebär att du kan bedriva egen verksamhet och utföra professionella fransförlängningar.

 

ANMÄLAN TILL FRANSSTYLIST  GRUNDUTBILDNING I SINGEL FRANSAR 

Länk till Allmänna Villkor
Klicka på länken för att ta del av våra anmälningsvillkor


             Webshop

Fransprodukter Göteborg

Kursort: Göteborg, Trollhättan

Kursstart 2019  Göteborg: 

 21 Jan / 25 Feb / 18 Mars / 23 April

Stolt Medlem i S-HSF.SE

Hos oss får du:
- Professionel utbildning
-Startkit
-Full support
-Möjlighet till "come on over"