OM OSS

BC Academy AB startades våren 2012 och är en privat skola med inriktning skönhet. Skönhetsbranschen har expanderat de senaste 10 åren. Med rätt kunskap och verktyg från en högkvalitetskola som oss kan du lätt arbeta dig uppåt i branschen. Läroplanerna som vi följer innehåller den högsta standard som går att uppnå inom de yrken och uppdateras kontenuerlig för att innefatta de senaste kunskapker om utvecklingen inom skönhetsbranschen.

Individuell studieplan - Varför BC Academy? 
Vi  tar max 4 elever vid varje tillfälle . Här är det du som elev som står i centrum. Vi lägger stor vikt på att varje elev får den tid och träning som behövs för att behärska de olika momenten. Vi har lång erfarenhet av skönhetsbranschen och du som elver har livsstidsupport även efter utildningen. 

ROEA JORAT, GRUNDARE OCH REKTOR

Roea Jorat  verkar som rektor/utbildare för
BC Academy´s  utbildnings-, och kursverksamhet.  Roea har en rad utbildningar som Makeup artist, licenserad Fransstylist lärare, kosmetolog samt tandsköterska i grunden. Har även arbetat som makeup lärare på International makeup center. Roea brinner för att leverera de bästa förutsättningarna för en kvalificerad utbildning i toppklass inom skönhetsbranschen. Roea är även EM  silvermedaljör i fransförlängning. 

Roea Jorat Em Silver medaljör i både Singels och Volym 2017
Roea Jorat Em Silver medaljör i både Singels och Volym 2017

Kontakta oss

Intresseanmälan är inte bindande. När du fyllt i nedanstående så skickar vi dig mer information om utbildningarna och skolan samt ringer upp för att boka en intervju. Vi ser fram emot att få höra från dig!

- Lokaler
Vi finns i centrala Göteborg. Det är lätt att ta sig hit både med bil, cykel eller kollektivtrafik.

Anmälnings- och kursavgiften är ej återbetalningsbar, med undantag om eleven inte kan beredas plats. Modell till lektioner och examensfoto ordnas av eleven.

Har du frågor om vår verksamhet eller vill besöka oss, fyll i en intresseanmälan så kontaktar vi dig.

Ring oss

Det går naturligtvis bra att ringa till oss. Du når oss
0722-584951.
(Vardagar mellan 8-10)

Adress

BC Academy AB
Kristinelundsgatan 7
411 37 Göteborg

E-post: info@bc-academy.se

Hitta hit