Om oss


Roea Jorat är grundaren till Bc Academy som startades år 2012. Hennes passion inom yrket är skönhet och framhäva det naturliga och försköna. Ett ideal som BC academy bygger och grundar på. Försköning med hjälp av de många utbildningar som går att få på BC academy.
Med tandsköterska utbildning och MUA till bakgrund använder Roea Jorat de erfarenheterna i sitt lärande och ger eleverna ett bredare perspektiv som är användbart i en marknad där fler insikter spelar roll.

Bc academy är en privat skönhetsskola som erbjuder både grund- och vidare utbildningar inom kosmetisk tatuering, fransförlängingsutbildningar, trådning, färgning av fransar och bryn, lashlift och henna.

Roea Jorat - EM Vinnare 2018 och 2017 


Roea Jorat är vinnaren av två silver medaljer i både singel och volym fransar på EM i Riga 2017 och vann silver i lash lift lamination samt brons på EM i Riga 2018. Hon debuterade även som jury i kosmetisk tatuerings tävling i Stockholm 2017.

BC academy lanserade även sitt egna fransmärke BC lashes 2017 och kommer att starta upp utbildare i flera städer runt om i Sverige. Är ni nyfikna på att bli utbildare kan ni träffa BC academy personligen på mässan och lämna in ett intresseanmälan på plats!